Kärleken till fotboll

Vi har talat om spelarna, om spelet men inte om kärleken till spelet fotboll. En del spelar, har spelat men vi alla älskar fotboll. Vi älskar spelet, vi älskar ett lag men framför älskar vi hur allt kombineras och blir fotboll.

Många är de som känner sig sorgsna över den utveckling fotbollen har tagit. Pengarna har tagit över och spelarna är inte lojala till någon annan än sig själva. Det må vara sant när vi talar om professionell fotboll men om vi talar om de bredda lagren, där pengarna inte spelar samma roll, kan vi hitta eldsjälarna som jobbar oavlönat för att barnen skall kunna spela på en fotbollsplan som är spelduglig. Där föräldrarna säljer lotter, ordnar bilbingo.com för att dra in pengar till klubben så att verksamheten kan fortsätta. Detta är fotbollens bas. Det är dock det viktigt att en balans finns och att de stora klubbarn inte suger ut all positiv energi som riktiga Blood-Suckers.se.

Den rika klubbarna är beroende av gräsrötterna men vi skulle inte ha en bredd om det inte fanns större klubbar och stjärnor som våra barn kan se upp till.

Som fans är fotbollen den ultimata sporten vad än andra sporter säger.

Veckans nyhet
Spelet fotboll
men inte om kärleken till spelet fotboll. Vi älskar spelet, vi älskar ett lag men framför älskar vi hur allt kombineras och blir fotboll
Sök navigation
Online nätverk